Телефон за поръчки

        0884 998586

Начини за доставка

Направените заявки се обработват на същия или на следващия работен ден, а заявки направени в събота, неделя или празнични дни се обработват през първия работен ден след това. При първа поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение.

Доставката ще бъде извършена от куриер.

Заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката, освен ако поръчката не е платена предварително с дебитна/кредитна карта или банков превод.

Ако изберете заплащане с дебитна/кредитна карта или банков превод, препоръчваме да се свържете предварително с нас за потвърждение на наличностите.

Доставката до всички населени места в България на поръчка на стойност над 100 лв е безплатна.

При поръчки на стойност до 99 лв интегрираният в уебсайта модул на Спиди автоматично изчислява цената за всяка доставка при приключване на поръчката.

Срок за стандартна доставка - 1-2 работни дни.

BOX NOW

Доставката може да бъде извършена и чрез BOX NOW.

Доставката до BOX NOW автомат в София е в същия ден при направена поръчка преди 16:00 часа от понеделник до петък.

Доставка до BOX NOW автомат извън София ще се доставят на следващия работен ден. 

Доставката до автомат на BOX NOW е безплатна за промоционален период.

ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция "Наложен платеж" с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по имейл/SMS при изпратената пратка.

Избор на автомат

Можете да изберете подходящ за Вас автомат от картата, след като отворите следния линк https://widget-v4.boxnow.bg/. В полето Коментар, което се появява при попълване на данните за поръчка, е необходимо да посочите съответния номер и име на автомат (Пример: 1840 - Търговски център New Avenue, жк. Студентски град).

Сравнение на продукти